Societat 18/10/2019

L'STEI critica la situació complicada dels docents i l'escassetat de recursos de la Conselleria

El sindicat condemna l'agressió d'una alumna a la professora de l'IES Son Cladera

Ara Balears
1 min
Imatge de l'IES Son Cladera

PalmaL’STEI Intersindical expressa suport a la professora agredida en un acte que considera d’extrema gravetat i fa extensiu el suport al professorat de les Illes Balears, que fa feina en unes condicions complicades i amb un alumnat amb molta diversitat, amb escassetat de recursos per part de la Conselleria.

El sindicat considera que, malgrat la gravetat d’aquest fet, les comissions de convivència als centres escolars fan bé la seva feina i, d’acord amb les dades recollides per l’Institut per a la Convivència, el clima a les aules de les Illes Balears és bo i, si s'hi registra algun episodi de conflicte i de violència, ho fa de manera esporàdica i aïllada.

També valora de manera positiva els diferents serveis que s’han posat en marxa des del Servei d’atenció a la diversitat per atendre les situacions d’alteració del comportament i de conflictivitat que hi pugui haver als centres. L’STEI considera que aquesta situació que s’ha produït és un fracàs social, ja que el percentatge que els joves passen a l’escola és tan sols d’un 10%.

Per aquest motiu, l’STEI fa una crida a l’Administració, al teixit empresarial, a les entitats, a les famílies i al conjunt de la societat de les Illes Balears perquè s’impliquin de bon de veres a l’hora d’atendre i d’entendre les necessitats i demandes dels nostres joves.

stats