Societat 23/11/2021

Son Roca, Son Gotleu, Verge de Lluc i el Camp Redó tindran dos policies de barri

L'Ajuntament de Palma ha fet balanç de l'activitat d'aquests efectius

ARA Balears
1 min
La primera tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, durant la presentació.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dimarts que Son Roca, Son Gotleu, Verge de Lluc i el Camp Redó tindran dos policies de barri cada un. Aquestes noves quatre zones s'afegeixen ara a Pere Garau i la Soledat, que ja tenien dos policies de barri. Així, es passa de 55 efectius a 59.

La primera tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha explicat que això ha estat possible gràcies al fet que el total dels integrants de l'oferta pública d'ocupació del 2019, que va oferir 101 noves places, ja han començat a fer feina a les diferents unitats de la Policia Local de Palma. 20 d'ells, que ja han acabat les pràctiques, s'han incorporat a Policia Comunitària.

La regidora, que ha estat acompanyada del comissari de la Policia Local de Palma, Bernat Clar, ha avançat també que d'aquí a poc temps es rebran els nous cotxes policials que s'afegiran als 20 nous vehicles que es varen comprar l'any passat. Aquests cotxes s'incorporen amb un contracte per un import 750.538,80 euros que proveiran la Policia d'una quinzena de nous cotxes.

Adrover ha anunciat també que ja s'han adjudicat diversos lots de subministrament informàtic per a la Policia Local. En particular, les impressores portàtils per a mòbils, així com 32 nous ordinadors i 41 monitors. Aquestes licitacions tenen una despesa global de prop de 27.000 euros.

stats