Son Cladera acollirà un mercat pagès

ASAJA s'ha reunit avui amb l'Ajuntament de Palma per estudiar aquesta possibilitat. L'entitat considera que Cort hauria de bonificar les paradetes per ajudar els pagesos

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, i la directora general de Mercats i Ciutadania, Griselda Sesé, s’han reunit avui amb el gerent d’Asaja (associació agrària de joves agricultors), Joan Simonet, per impulsar la creació d’un mercat pagès al barri de Son Cladera.

Segons l'Ajuntament, aquesta iniciativa és fruit d’una petició veïnal de la plataforma de Son Cladera i té el suport de l’àrea de Mercats, que ara estudia quins són els dies més òptims i la ubicació idònia al barri. Simonet ha valorat positivament el nou mercat i ha dit que “són iniciatives positives per reactivar el sector agrari”.

Martín ha comentat que la reunió ha estat molt positiva i ha explicat que crear nous mercats contribueix a crear llocs d'ocupació de qualitat, a impulsar el sector primari i la pagesia i a fomentar també el consum de productes de quilòmetre zero.

ASAJA ha valorat positivament la proposta però considera que l'Ajuntament hauria de bonificar la instal·lació de les paradetes i escollir bé els dies de la setmana en què s'hauria de fer aquest mercat.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF