El desmantellament de Son Banya continua sense incidents

Durant aquesta jornada hi ha hagut seguretat extraordinària per esbucar la casa d'Ico i per evitar incidents com els d'aquest dimarts

Aquest dimecres l'Ajuntament de Palma ha continuat amb les tasques de desmantellament del poblat de Son Banya. S'ha fet amb seguretat extraordinària per dos motius: pel risc d'esbucar la casa d'Ico, un referent al poblat, segons ha assegurat Angélica Pastor, la regidora de Seguretat Ciutadana, i per evitar els nous episodis de violència contra els periodistes com els d'aquest dimarts. 

Els cossos de seguretat s'han reunit a les 5.30 h per preparar l'operatiu i a les 9.30 h han començat les tasques de desnonament i esbucament de cinc cases més del poblat. Es preveu que les tasques comencin aquest mateix dimecres i s'allarguin fins divendres. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, així ja seran 15 els habitatges que s’hauran esbucat dels 45 que estan prevists. 

Angélica Pastor ha recordat que per al proper 11 d'octubre hi ha programada un reunió a Cort entre el batle de Palma, Antoni Noguera, i els portaveus dels veïns de Son Banya. 

Son Banya es disculpa

Segons ha informat ' Última Hora', els veïns de Son Banya s'han volgut disculpar pels incidents viscuts aquest dimarts amb diferents mitjans de comunicació, ja que alguns residents varen rompre el vidre del taxi en què viatjaven els periodistes de RTVE.  

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF