Societat 02/02/2020

Un home de 80 anys mor després de cremar-se en un incendi d'un pis a Palma

També hi ha dos intoxicats pel fum i s'ha hagut d'evacuar l'edifici

Ara Balears
1 min
Un home de 80 anys sofreix cremades greus en l'incendi d'un pis a Palma

PalmaUn home de 80 anys ha mort a causa de les greus cremades que ha sofert en un incendi declarat aquesta matinada en un pis de la barriada de Son Dureta de Palma, en el qual també han resultat intoxicades per inhalació de fum dues persones més, segons ha informat Diario de Mallorca. Els Bombers de Palma i el servei d'urgències sanitàries 061 han indicat que l'incendi s'ha produït entorn de les 6.50 h en un habitatge del tercer pis d'un edifici situat al passatge Cala Sant Vicenç.

El foc, que ha destruït per complet un dormitori, ha causat cremades a les cames del propietari del pis, que ha hagut de ser traslladat a l'hospital Son Espases. Els serveis sanitaris han indicat que les cremades afectaven el 40% del cos de l'home, que ha entrat en estat greu i que finalment ha mort aquesta tarda.

També han hagut de traslladar als centres sanitaris dues persones intoxicades pel fum de l'incendi, que ha obligat a evacuar l'edifici. A més dels Bombers de Palma i del personal del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgències, hi han intervingut agents de la Policia Local de Palma i la Policia Nacional.

stats