Societat 24/08/2021

Sofia Vergara revela que va patir càncer de tiroides als 28 anys

L'actriu de 'Modern family' assegura que va descobrir-ho quan va portar el seu fill gran a l'endocrí

2 min
Sofia Vergara en una imatge compartida per ella a les seves xarxes socials

BarcelonaL'actriu Sofia Vergara ha revelat que va patir un càncer de tiroides quan tenia només 28 anys. L'actriu de Modern family va fer aquesta confessió durant la marató benèfica Stand up to cancer, que a través del programa de la NBC Saturday night live estava recaptant diners per a la investigació contra aquesta malaltia de la mà de diferents cares conegudes com Reese Witherspoon, Jennifer Garner o la mateixa Vergara.

L'actriu va pronunciar un discurs especial per a l'ocasió en el qual va revelar que ella també havia passat pel tràngol del càncer. "Als 28 anys, durant una visita de rutina al metge, el meu doctor va percebre un bony al coll. Em van fer moltes proves i, finalment, em van dir que tenia càncer de tiroides", va afirmar l'actriu, que a pesar de la seva enorme popularitat als EUA i també fora del país havia aconseguit mantenir en secret aquesta època de la seva vida.

L'estrella, d'origen colombià, que diu que va descobrir la malaltia per casualitat quan portava el seu fill gran a l'endocrí, i també va explicar com l'havia afectat un diagnòstic d'aquest tipus a una edat tan jove. "Quan ets jove i sents la paraula càncer, el teu cap va a molts llocs, però vaig intentar no entrar en pànic i decidir educar-me [...]. Vaig tenir la sort d'haver-lo detectat d'hora i de comptar amb el suport dels meus metges i, el més important, de la meva família", va afirmar l'actriu, que va afegir: "Crec que quan passes per una experiència com aquesta, les teves prioritats canvien. T'adones del que és important per a tu".

La de Barranquilla, de 49 anys, assegura que va "aprendre molt durant aquell temps, no només sobre el càncer de tiroides". "També vaig aprendre que en temps de crisi, estem millor junts. [...] Estem millor junts, i si volem acabar amb el càncer serà necessari un esforç d'equip", reflexionava en veu alta l'actriu, que encara avui rep supervisió mèdica per controlar l'hipotiroïdisme que li ha quedat.

stats