Societat 13/11/2021

SFM continuarà amb les aturades previstes després de la negociació fallida d'aquest dissabte

El comitè d'empresa es tornarà a reunir amb el Govern dimarts que ve

ARA Balears
1 min
Un tren d'SFM.

PalmaEl comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha anunciat aquest dissabte, després d'una nova negociació fallida amb el Govern, que continuarà amb les aturades previstes i tornarà a reunir-se amb l'Executiu dimarts que ve, ha explicat Europa Press.

Segons ha valorat el comitè d'empresa dels SFM en un comunicat, la reunió mantinguda aquest dissabte ha estat un "fracàs estrepitós". I és que, ha assegurat, la negociació, represa en el punt de l'anterior, "no ha afegit ni aportat res, més al contrari, es pretén eliminar del text parts troncals del conflicte, com el model de gestió del tramvia, o fórmules efectives per al creixement i millora dels serveis".

José María Briz, membre del comitè d'empresa dels SFM, ha advertit que el calendari d'aturades continua segons l'anunciat. En concret, dilluns que ve es preveuen aturades en tots els serveis entre les 6.45 i les 8.15 hores; i entre les 17.00 i les 18.30 hores. Dimarts que ve el Govern ha tornat a citar el comitè d'empresa a les 8.30 hores per continuar amb les negociacions.

stats