La setmana que m’espera
Societat 03/07/2021

“De trempó, tenc collons de menjar-ne sis dels set dies de la setmana”

Àngel Aguiló, director de ‘Jo en sé + que tu’ i tuitaire, explica com serà la seva setmana

2 min
Àngel Aguiló.

PalmaEntre el gener i el juny he gravat prop de 180 programes de Jo en sé + que tu per a IB3 TV i Aragón TV. Normalment, a un ritme de deu cada setmana. Dilluns, però, trencaré amb la rutina laboral perquè començ les vacances. Continuaré aixecant-me entre les 6 i les 7 h. Faré un cafè amb llet sense res més i després un altre al bar. En bec molt. També llegiré els diaris i guaitaré les xarxes socials. Si tenc temps, aniré a córrer abans de dur el nin a l’escola d’estiu. Ho faig per una qüestió mental més que física, però em va bé per cremar tot el que menj, que no és poca cosa.

Com que ja estic vacunat amb les dues dosis, dilluns berenaré amb un amic que està delicat de salut i que no he pogut veure durant la pandèmia. Tenc una agenda de gent per veure que fa por. L’horabaixa m’entrevistaran, juntament amb Joan Viudès, per un reportatge de Fibwi. Anirem a un xibiu per la zona de Santanyí. No m’estranyaria aprofitar la setmana per engegar un projecte que tenc entre mans. Vull fer entrevistes a persones conegudes de Mallorca per al meu canal de YouTube. Dimarts passaré un dia de platja amb la meva dona. Solem anar a la Ràpita, però, si podem, anirem al Caragol. Segurament, primer, ens aturarem a berenar a ses Salines. Dimecres no descartam anar al cinema. La darrera pel·lícula no infantil que vam veure va ser El Mayordomo, ara fa set anys, abans que parís. No m’importa quina, però que no sigui per a nins. La resta del dia, com diria la batlessa de Campos, “a verlas venir”.

Dijous agafaré mon pare i me l’enduré a dinar davant la mar. He de dir que tenc ganes d’anar a les rebaixes. Abans del confinament mai m’havia fet ganes anar de compres, però ara, mira per on, sí. Aprofitaré a veure si trob roba estiuenca i unes sandàlies. M’encanten les sabates, no sé quantes en tenc. El cap de setmana procur desconnectar. El meu fill ha començat a jugar a futbol enguany, i cada dissabte vaig a veure’l al partit. Després feim un bon variat al bar Mavi. Ara, la lliga ja ha acabat, però el variat continua fidel a la cita. Dissabte o diumenge anirem a cal sogre, a Can Picafort. Té una piscina collonuda, i deixarem que ens cuidi.

Durant les vacances podré fer tot allò que no he pogut fer a l’hivern. Fa temps que tenc pendent llegir La estrategia del agua, de Lorenzo Silva. És el meu autor preferit. Mai havia estat de sèries, però amb el confinament me n’he menjat una darrere l’altra. Ara estic amb The Rookie, a TNT. Una altra afició que tenc és cuinar; m’agrada molt fer albergínies farcides i tumbet. De trempó tenc collons de menjar-ne sis dels set dies de la setmana. En canvi, no som bo preparant dolços. El meu perfil de xarxes ha experimentat un boom, i s’acumulen les propostes damunt la taula. Procur ser constant i en public, com a mínim, dues cada setmana. Surten amb una facilitat sorprenent. La realitat dona molt de si, massa fins i tot.

stats