Societat 11/05/2021

Set ferits en un xoc frontal entre dos cotxes a Eivissa

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'hospital de Can Misses.

PalmaUn xoc frontal entre dos cotxes a la carretera de Sant Joan, Eivissa, ha acabat amb set ferits. Segons ha informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061, l'accident va tenir lloc cap a les 19.05 h.

L'112 va informar del xoc frontal entre els dos vehicles i la Guàrdia Civil va indicar que hi havia diversos ferits, dos dels quals pareixia que estaven en estat greu. A més, en un inici es pensava que hi havia una persona que havia quedat dins d'un dels cotxes i per això varen sol·licitar l'ajuda dels Bombers, que finalment varen confirmar que no hi havia ningú atrapat.

Es varen desplaçar dues ambulàncies del 061 fins al lloc dels fets, una de suport vital avançat i una altra bàsica. També hi varen acudir la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Els pacients greus són un home de 57 anys, que té un traumatisme cranioencefàlic amb pèrdua de consciència, i un altre home, també de 57 anys, que va patir una contusió a la paret toràcica. Tots dos varen ser derivats a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario.

La resta dels ferits són un jove de 17 anys que té una ferida en genoll, un home de 48 anys amb traumatisme en el tòrax i mal a les cervicals, un home de 40 anys i un altre de 42 que també han acabat amb problemes a les cervicals i un home de 40 anys que ha patit un traumatisme cranioencefàlic. D'aquests ferits, dos varen ser derivats a Can Misses i la resta a la Policlínica.

stats