Succés
Societat 10/08/2022

Set ferits per una frenada en sec d'un bus a Palma

Tots els ferits presenten lesions lleus i han estat traslladats a diferents hospitals per precaució

ARA Balears
1 min
Autobús de la EMT

PalmaSet persones han resultat ferides, totes lleus, a causa d'una frenada en sec d'un autobús de l'EMT a Palma. Segons ha informat el 061, quan el vehicle es trobava al cap de cantó entre la via d'Alemanya i el carrer de Francesc de Borja Moll ha hagut de frenar en sec per evitar un accident i set persones que viatjaven a l'autobús han sofert diversos traumatismes després de caure a terra i copejar-se amb els elements del bus.

Els Serveis d'Emergències han informat que tots els ferits són de nacionalitat espanyola i que entre les persones que han sofert algun tipus de cop hi ha un menor de cinc anys. La resta de víctimes de la frenada són dones d'entre 58 i 76 anys. Després de la frenada el conductor ha telefonat a l'112 i tres ambulàncies s'han desplaçat al lloc del succés per atendre els ferits.

Segons les primeres exploracions del personal sanitari, les persones que han resultat ferides lleus tenen diverses policontusions, dolors cervicals i cops per tot el cos a causa del xoc amb els elements de l'autobús. Dos dels ferits han estat traslladats a la Clínica Rotger, dos a la Clínica Juaneda i tres a la Policlínica.

stats