Societat 20/03/2019

El comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca diu que no es pot garantir la seguretat dels passatgers

Demana a la direcció que comprovi si la subcontracta de manteniment tenia el personal adequat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'estació Intermodal de Palma

PalmaEl comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) diu que els treballadors no se senten segurs i que no poden "garantir la seguretat dels passatgers", l'endemà que es produís un incendi a l'estació Intermodal de Palma que va obligar a desallotjar els usuaris.

Els representants dels treballadors d'aquesta empresa pública han expressat en un comunicat, que recull l'agència Efe, el seu temor pels riscos que sofreixen empleats i viatgers. Ho relacionen amb una "falta de personal crònica que obliga a funcionar sota mínims".

"El comitè d'empresa dels SFM vol expressar la seva gran preocupació respecte de l'accident d'ahir a l'estació Intermodal, que, lluny de ser un accident aïllat, se suma als ja ocorreguts", indica l'òrgan de representació laboral, que enumera les diferents avaries dels últims mesos.

El comitè celebra que no hi hagi víctimes en aquests accidents, però ha instat la direcció a comprovar "si la subcontracta de manteniment del material ferroviari tenia el personal adequat" pel que fa a la formació i el nombre d'empleats.

stats