Societat 13/08/2018

La tercera casa més cara d'Espanya es pot comprar a Alcúdia per 30 milions d'euros

La quarta també és a Mallorca i es ven per 26,5 milions a Puigpunyent

Carles Tudurí
1 min
Una de les fotos de l'anunci de la casa.

PalmaUn rànquing elaborat pel portal immobiliari Idealista sobre les cases en venda més cares d'Espanya situa una casa d'Alcúdia, que es ven per 30 milions d'euros, en el tercer lloc, mentre que el quart l'ocupa una altra propietat ubicada a Puigpunyent, que s'ofereix per 26,5 milions.

La casa d'Alcúdia és una propietat d'estil renaixentista de nou dormitoris, piscina interior i exterior, heliport, pista de tennis, casa per al personal de la casa i garatge per a dotze cotxes. Està ubicada, segons l'anunci, per la zona del Mal Pas.

"Un equip de dissenyadors italians es va ocupar de l'interior i va fer d'aquesta propietat una de les més luxoses i sofisticades de les illes. El disseny interior d'avantguarda combina l'encant mediterrani amb trespols i acabats de marbre amb els típics detalls de marès de l'illa", s'indica a l'anunci, on es diu que es tracta "sense cap dubte, d'una de les propietats més exclusives de Mallorca. Situada dins d'un extens terreny, prop d'una reserva natural".

Piscina interior de la casa.

En el quart lloc hi ha també una casa mallorquina, a Puigpunyent. Té més de 9.000 oliveres en una parcel·la de 820.000 metres quadrats. L'habitatge té deu habitacions. També disposa d'heliport.

El rànquing està encapçalat per una vil·la a Marbella a primera línia de platja amb sis suites i dues cases de convidats, que es ven per 50 milions. La segona també és a Màlaga, concretament a Mijas. Té dotze habitacions i 7.000 metres quadrats. Per 35 milions es pot tenir aquesta casa, que té 160 metres de platja.

stats