Scotland Yard no investigarà el príncep Andreu

1 min
Scotland Yard  no investigarà el príncep Andreu

BarcelonaLa Policia Metropolitana de Londres, coneguda com a Scotland Yard, ha indicat que no prendrà mesures contra el príncep Andreu, fill de la reina Elisabet II, després de revisar l’escàndol al voltant del cas de Jeffrey Epstein, condemnat als Estats Units per tràfic de menors. La mesura s’ha conegut després que la nord-americana Virginia Giuffre, de 38 anys, acusés als EUA el duc de York, de 61 anys, d’abusos sexuals quan ella era menor.

Segons Giuffre, els abusos van tenir lloc a Londres, Nova York i en una illa privada d’Epstein al Carib, però el fill de la sobirana britànica ha rebutjat aquestes acusacions. La policia ha donat a conèixer la mesura després que a l’agost indiqués que revisaria la seva decisió de no investigar les acusacions contra Andreu relacionades amb Epstein, que l’agost del 2019 es va suïcidar en una presó de Nova York. En un breu comunicat, Scotland Yard indica que els seus agents han revisat la documentació sobre el cas i que “no es prendran més mesures”.

El príncep Andreu va negar de manera categòrica, en una entrevista amb la BBC el 2019, que conegués la dona que l’acusa. També va negar haver-hi mantingut relacions sexuals. L’entrevista va ser un fracàs, entre altres coses perquè hi ha fotos d’ells dos junts i perquè no va resultar creïble. Tot seguit va ser foragitat de la família reial.

stats