Societat 07/06/2021

Santanyí comença amb les obres del nou centre de dia de Cala d'Or

L'Ajuntament i la Conselleria d'Afers Socials i Esports hi inverteixen un milió d'euros

ARA Balears
1 min
Les obres del centre de dia de Cala d'Or

SantanyíLes obres del nou centre de dia de Cala d'Or (Santanyí) ja han arrancat. Per ara s'ha fet el desbrossament i neteja dels terrenys, així com l'excavació per a preparar la cimentació. Aquest projecte està pressupostat en un milió d'euros i l'assumeixen a parts iguals tant l'Ajuntament municipal com la conselleria d'Afers Socials i Esports.

Es preveu que les obres durin uns 12 mesos. El nou centre destinat a persones majors amb dependència comptarà amb 30 places que s'integraran a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència.

"Des de la Conselleria d'Afers socials teníem molt clar que els centres de dia són un dels serveis que han d'anar creixent. Ho hem fet cada legislatura i aquesta no podia quedar al marge, sempre al servei de les persones. És una feina de col·laboració institucional, que és el que s'ha de fer des de les administracions públiques", ha dit la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago. "Amb el centre de dia de l'Alqueria Blanca, aquest de Cala d'Or pot complementar els 13 nuclis de població que té el terme de Santanyí", ha afegit la batlessa del municipi, Maria Pons.

stats