Sant Joan
Societat 24/06/2022

Sant Joan torna a encendre la flama a Palma

Les platges s'han començat a omplir de gent que passarà la festa allà

ARA Balears
1 min
La gent a la platja fent festa i sopant.

PalmaDesprés de dos anys marcats per la pandèmia, Sant Joan torna a encendre Palma sense restriccions. A més del programa d'activitats que ha organitzat Cort per fer la revetla, que inclou correfocs, tallers i música en directe, des de primera hora de l'horabaixa les platges s'han començat a omplir de gent que ha volgut tornar a gaudir d'aquest vespre.

La gent preparada a la platge per passar el vespre de Sant Joan.
Dos homes duen el material per fer foc a la platja.

Per poder anar a les platges de Ciutat Jardí, Can Pere Antoni i el Portitxol hi ha hagut moments de retencions per la quantitat de gent que hi arribava en cotxe. Les famílies, els grups d'amics, les parelles que han ocupat la platja hi han anat preparats amb taules, cadires i estris per fer foc i per passar-hi la nit.

Precisament, per poder fer front a la vigília de la nit de Sant Joan, la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, ha augmentat la seva presència per reforçar la seguretat. A més, s'han augmentat els controls, que es faran a la mateixa via pública en un breu espai de temps per utilitzar el factor sorpresa i els dispositius, que aniran als establiments per fer controls.

stats