Sancionen el professor que va fotografiar els alumnes fent la salutació feixista

L'escola Llaüt de Palma ha demanat disculpes en un comunicat, "ja que es tracta d'un fet que consideram molt greu" 

La direcció del col·legi Llaüt de Palma ha sancionat amb deu dies de suspensió d'ocupació i sou el professor que va fer una fotografia en la qual es veien diferents alumnes fent la salutació feixista mentre exhibien banderes espanyoles. El centre, lligat a l'Opus, ha informat aquest dijous en un comunicat que el docent ha estat considerat autor d'una falta greu. Se li aplicarà un suspensió de deu dies, segons ha informat Efe, que entrarà en vigor dilluns que ve.

"El professor és conscient de la gravetat del fet, ha demanat disculpes i n'assumeix tota la responsabilitat", assenyala la direcció del col·legi Llaüt en un comunicat. Els responsables del centre expliquen que inicialment desconeixien qui havia fet la foto dels joves saludant de manera feixista, la difusió de la qual havia generat crítiques i motivat la intervenció de la inspecció educativa.

Va ser després de la "recerca" desenvolupada conjuntament amb l'inspector quan es va aclarir que "els alumnes varen demanar a un professor que els fes una fotografia i ell hi va accedir". "Demanam disculpes públicament, ja que es tracta d'un fet que consideram molt greu i absolutament impropi dels valors del nostre projecte educatiu", sostenen els responsables de l'escola. 

Alguna cosa falla quan els alumnes et surten feixistes

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF