La Mallorca 312 ha provocat un gran nombre de retencions aquest matí

Tot i el caos viscut a les carreteres de les illes aquest matí, a hores d'ara el trànsit ha recuperat ja la normalitat i els conductors poden circular sense cap tipus de retenció

Malgrat els advertiments durant aquesta setmana, molts conductors han sofert retencions en diverses carreteres de l'Illa pels talls d'algunes carreteres que formaven part de la cursa ciclista Mallorca 312. La zona més conflictiva ha estat en el municipi de Sóller, durant pràcticament tot el matí, les carreteres que connecten Sóller, Banyalbufar i Estellencs han sofert embussos de fins a una hora i mitja.

La prova ciclista, que reuneix a 8.000 ciclistes de 59 països, preveia tallls de carretera aquest dissabte en 30 pobles, la qual cosa ha generat alguns problemes circulatoris.

La multitudinària prova ciclista, a la qual participen 8.000 corredors ha obligat a restringir el tràfic a un gran nombre de carreteres de l'illa.

Un altre dels afectats ha estat el transport públic, que ha vist com se'ls feia impossible complir amb els horaris prèviament establerts.

Tot i el caos viscut a les carreteres de les illes aquest matí, a hores d'ara el trànsit ha recuperat ja la normalitat i els conductors poden circular sense cap tipus de retenció.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF