Un representant sindical considera "opaca" la compravenda de l'hotel Rocamar

Aquest dimarts ha declarat en fase d'instrucció, juntament amb altres ex-alts càrrecs del Govern que participaren de l'operació 

Un representant sindical, que va donar suport a la compra de l'hotel Rocamar per part de la Conselleria de Turisme, considera que l'operació va ser opaca perquè els membres de la junta del Consorci de places turístiques no coneixien el preu ni els detalls de l'operació quan la varen acordar. 

La causa investiga si es va pagar de més per la compra de l'antic hotel Rocamar per uns 970.000 euros i si hi ha possibles delictes de prevaricació, tràfic d'influències, frau a l'administració i malbaratament de doblers públics. 

El representant sindical de CCOO, Ginés Díaz, ha defensat que la seva posició fou la de donar suport a la compra de l'hotel, però ha precisat davant el jutge d'instrucció que en la reunió no varen tenir accés a documentació sobre l'operació i que va plantejar que fos del menor preu possible.

Aquest dimarts, han declarat com a investigats alguns membres de la junta rectora que aprovà la compra de l'hotel, entre els quals hi ha alguns excàrrecs del Govern que han indicat que el procediment va ser l'habitual en aquest tipus d'operacions. 

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF