La web de reserves per circular amb vehicle per Formentera ja funciona

El portal formentera.eco, que de moment només està en català, es traduirà de manera gradual a sis idiomes

El Consell de Formentera ha presentat aquest dilluns la posada en funcionament de la web de reserves per aconseguir l'autorització que permet circular amb vehicles de motor per l'illa el juliol i l'agost.

El portal formentera.eco, que de moment només està en català, es traduirà de manera gradual a sis idiomes, segons ha informat la màxima institució insular en un comunicat. Així, aquest dimarts ja estarà disponible en castellà i anglès i es preveu que al maig es tradueixi a l'italià, el francès i l'alemany.

La pàgina web està dividida en quatre apartats, el primer dels quals es dirigeix als turistes i visitants, i el segon a les empreses o vehicles amb condicions especials. El tercer bloc permet comprovar si la reserva s'ha fet correctament i en el quart apartat s'exposa tota la informació del projecte.

La Llei per a la sostenibilitat mediambiental i econòmica de l'illa de Formentera estableix un sostre màxim de 2.280 cotxes i 230 motos.

Així mateix, les empreses de vehicles de lloguer de Formentera tindran un màxim de 2.700 turismes i 7.000 motocicletes autoritzades, i els vehicles de visitants residents a Eivissa tindran una quota màxima de 220 turismes i 20 motos. No es permeten quads, caravanes i autocaravanes.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF