Una representació de l'Hestia Menorca de bàsquet es fa donant per al nin amb leucèmia

Amb aquesta acció mediàtica el club menorquí se suma a la campanya per trobar una medul·la òssia compatible amb Lluís Pons

Una part de la plantilla de l'Hestia Menorca de la LEB Plata s'ha sumat avui a la campanya de donació de medul·la òssia per al nin de Ferreries, Lluís Pons, que amb només 6 anys necessita un trasplantament per superar la leucèmia que li varen diagnosticar.

Els jugadors Jorge Jiménez, Adrián Méndez i Carlos Poyatos han contribuït a la campanya de donació, participant en l'extracció que ha tingut lloc a la seu del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears a Maó. A l'acte també hi han assistit Fitz White, l'entrenador Oriol Pagès, el metge de l'equip, Gómez de Tejada i l'encarregat del pavelló, Paco Barber. El capità de l'equip, Jorge Jiménez, ha assegurat després de donar sang que "aquest és un partit especial, sense marcadors. Si aconsegueixes ajudar algú, ja has guanyat". A més, Jiménez ha fet una crida a tots els ciutadans perquè s'animin a fer-se donants, "és un procés molt senzill i no fa mal".

El petit Lluís Pons continua a l'hospital de Son Espases de Mallorca a l'espera de trobar un donant compatible per poder efectuar el trasplantament de medul·la òssia.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF