Es repeteixen per segon dia consecutiu els aplaudiments des dels balcons en agraïment als sanitaris

Els veïns de Ciutat s'han tornat a sumar a aquesta acció commemorativa que es du a terme arreu de tot l'Estat

Segon dia consecutiu que els veïns de Palma han tornat a retre homenatge als sanitaris que lluiten  per posar fi a l'epidèmia del coronavirus. Tal com va succeir aquest dissabte, la població illenca s'ha sumat a aquesta iniciativa commemorativa que es du a terme arreu de tot l'Estat. Amb aplaudiments des dels balcons, aquesta vegada a les 20 h del vespre i no a les 22 h perquè s'hi poguessin sumar els més petits, els ciutadans han mostrat el seu suport i agraïment per la tasca que fa tot el personal sanitari.

Els veïns de Palma homenatgen amb aplaudiments des dels balcons els sanitaris que lluiten contra el coronavirus

Les xarxes socials s'han tornat a omplir de vídeos i han fet que la iniciativa ja sigui viral a tot l'Estat. La repercussió d'aquesta acció commemorativa ja ha arribat a totes les zones d'Espanya, i les mostres de suport als sanitaris són cada vegada majors. Palma, de nou, no n'a estat una excepció i s'ha sumat per segon dia consecutiu a la causa.

El regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha estat un dels nombrosos usuaris que han participat d'aquesta iniciativa. Jarabo ha penjat un vídeo a les xarxes en el qual es poden veure tots els veïns als seus balcons i es pot sentir una gran ovació en honor als sanitaris.

L'homenatge s'ha fet a diferents zones de Ciutat i les mamballetes s'han pogut sentir des de pràcticament qualsevol lloc de Palma. Si bé és cert que aquest dissabte l'ovació va ser més sonora, aquest segon dia en el qual s'ha duit a terme la iniciativa també ha deixat moments emotius i s'ha mostrat de nou la solidaritat de la població illenca.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF