L'Ajuntament de Palma repartirà 300 targetes SIM entre alumnes sense connexió a internet

Tindran 40 GB i una validesa de dos mesos perquè els estudiants puguin acabar el curs

L'Ajuntament de Palma ha tramitat la compra de 300 targetes SIM de 40 GB, que tindran una validesa de dos mesos, perquè els alumnes sense connexió a internet puguin acabar el curs, segons ha informat el Consistori en un comunicat aquest dimarts. Cort entregarà les targetes a la Conselleria d'Educació perquè les distribueixi entre els centres educatius, que després les faran arribar als alumnes necessitats.

El regidor d'Educació i Política Lingüística de Palma, Llorenç Carrió, ha explicat que treballen amb la Conselleria per reduir la bretxa digital a la ciutat, i ha afegit que les 300 targetes permetran continuar el procés d'aprenentatge. En el comunicat, l'Ajuntament diu que un estudi de la Conselleria d'Educació va xifrar en 956 el nombre d'alumnes palmesans amb una connectivitat insuficient per poder seguir adequadament les classes i activitats virtuals.

Els docents i els centres educatius estan fent un gran esforç per mantenir el contacte i l'activitat educativa amb els seus alumnes, com ha indicat el Consistori, a través de les classes per videoconferència i aprofitant les eines digitals que molts centres educatius ja tenien implementades abans de l'estat d'alarma.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF