Reparteixen 146.000 mascaretes a les Balears aquest dilluns

Amb l'entrada a la fase 0 de Mallorca, Menorca i Eivissa i a la fase 1 de Formentera, s'ha fet obligatori l'ús de material de protecció al transport públic

La Delegació del govern espanyol a les Balears ha informat que aquest dilluns es repartiran 146.000 mascaretes a les Illes amb l'inici de la fase 0 a Mallorca, Menorca i Eivissa i de la fase 1 a Formentera. Més de 115 voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja, amb la col·laboració de les policies locals, la Policia Nacional i Guàrdia Civil, distribuiran aquest material de protecció principalment a les estacions de tren i autobús, atès que el seu ús és obligatori al transport públic.

El màxim d'afluència s'ha registrat entre les 6 i les 7 h a Palma, segons la Delegació del govern. Durant la jornada de dilluns, no s'han registrat incidències i la gran majoria de passatgers han mostrat el seu compromís davant la nova mesura d'ús de les mascaretes. El repartiment continuarà aquest dimarts, també a partir de les 6 h.

Els principals punts de distribució es concentren a l'estació Intermodal i la plaça d'Espanya de Palma i les estacions de tren d'Inca i Manacor, a Mallorca. A Eivissa, se situen a l'estació d'autobusos CETIS, l'aturada d'Isidor Macabich i les estacions d'autobusos de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària. Finalment, a Menorca s'estan repartint a les estacions de Maó, Ciutadella, Alaior, Ferreries, es Mercadal, Sant Lluís i es Castell.

Del total de 146.000 mascaretes que s'han distribuït a les Balears, 118.000 s'han destinat a Mallorca, 16.000 a Eivissa i Formentera i 12.000 a Menorca. Aquest material va arribar el cap de setmana a Palma.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF