Moda

Letícia no renuncia als talons (tot i la seva malaltia)

En el seu viatge oficial a Alemanya, la reina consort espanyola ha demostrat que no fa cas a les recomanacions per a la seva dolorosa dolència als peus

2 min
Letícia, amb un vestit de Stella McCartney durant el seu viatge oficial a Alemanya

BarcelonaLa reina Letícia i el rei Felip VI estan de viatge oficial a Alemanya, el primer que hi fan com a reis. En aquesta estada s'esperava veure un canvi d'indumentària de la monarca consort espanyola, que recentment ha confessat que pateix al peu esquerre un neuroma de Morton, una dolorosa malaltia que dificulta caminar i que alguns especialistes equiparen amb caminar sobre una bala de vidre. Malgrat aquesta informació, que ella mateixa va revelar en un petit cercle de periodistes el Dia de la Hispanitat, Letícia ha aparegut els diversos dies que ha estat a Alemanya enfilada a sobre d'elevats talons. I això que bona part de la culpa de patir aquesta malaltia prové de tenir comprimida la part davantera del peu, cosa que aquest tipus de calçat sol provocar.

Tot i que el dia que marxava cap al país teutó van transcendir unes imatges d'ella pujant a l'avió amb unes sabates planes negres d'estil Oxford, habitualment considerades masculines, veure-la calçant plana ha estat una excepció. En la seva majoria d'aparicions públiques a Alemanya ha portat els seus stilettos de capçalera, els talons fins que sempre sol lluir. De fet, aquest costum que sembla que no vol canviar va arribar al seu clímax ahir a la nit, en un sopar de gala ofert pel president federal, Frank-Walter Steinmeier, i la seva dona i primera dama, Elke Büdenbender. Per a l'ocasió, Letícia es va enfilar a sobre d'unes sandàlies de taló de la firma londinenca Jimmy Choo que no havia portat abans i que va estrenar en honor a l'ocasió. Les sabates en qüestió són el model Rosie 120 en color daurat, amb un taló fi i una lleugera plataforma anterior per corregir tanta alçada. El preu d'aquestes sabates és de 750 euros.

Les sandàlies de taló Rosie 120 de Jimmy Choo que Letícia va triar per a la seva nit de gala a Alemanya.

La resta de l'outfit de Letícia per a l'ocasió també ha estat molt comentat perquè el vermell és el seu color talismà. El vestit en qüestió era un Stella McCartney amb efecte capa que ja va portar el 2017 per acudir al 50è aniversari de Guillem d'Holanda i valorat llavors en 2.600 euros. De fet, posteriorment el va portar Carolina de Mònaco. En la seva visita a Alemanya, Letícia va combinar les sabates daurades amb una bossa de mà del mateix to de Magrit, una firma espanyola que porta molt regularment.

Letícia amb les sabates planes negres amb les quals va començar el seu viatge a Alemanya.
stats