Un home recupera una motxilla amb 6.000 euros que s'havia oblidat a l'estació Intermodal de Palma

La Policia Nacional va localitzar una dona que havia guardat la bossa per tal de tornar-la al propietari 

La Policia Nacional va recuperar la motxilla, amb 6.000 euros a l'interior, que un home es va oblidar en un banc de l'estació Intermodal de Palma el 27 de desembre, segons explica l'agència Efe. Una dona havia guardat la bossa per tal de localitzar-ne el propietari. 

L'horabaixa de dijous de la setmana passada, l'home es va deixar la motxilla a un banc de l'andana. Quan se n'adonà, va baixar del tren en la següent estació i va començar a córrer per tornar al lloc de partida i recuperar la bossa, que contenia 6.000 euros, però l'esforç fou inútil perquè ja no la va trobar. Seguidament, molt nerviós i alterat davant aquesta situació, va decidir denunciar el fet als serveis de seguretat de l'estació Intermodal, que avisaren la Policia Nacional.

Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia de les Balears en un comunicat, els agents esbrinaren que havia estat una dona qui havia agafat la motxilla i, poques hores després, la localitzaren. Va explicar que l'havia agafada per tal de localitzar-ne el propietari i tornar-la-hi. Així, finalment tot quedà en un ensurt. 

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF