La calor rebenta l'asfalt d'una de les pistes de l'aeroport de Palma

La incidència ha obligat a tancar la pista nord durant mitja hora

La calor obliga a tancar una de les pistes de l'Aeroport de Son Sant Joan. Les altes temperatures que s'han registrat aquest divendres han provocat que un tros d'asfalt de la pista nord es desprengués i obligués a  Aena  a clausurar la pista durant mitja hora.
La incidència s'ha solucionat de forma provisional i la pista s'ha tornat a obrir al trànsit aeri a les 16.10 hores. Segons ha informat  Aena , durant la nit la pista nord de l'Aeroport de Son Sant Joan es tornarà a tancar per tal de solucionar el problema de forma definitiva.  Aena  també ha informat que aquesta situació no és inusual, ja que les altes temperatures han provocat més d'una vegada imperfeccions a l'asfalt de l'aeroport i han obligat a tancar la pista durant el temps de reparació.

Segons  Aena , el tancament de la pista només ha provocat retards de 7 minuts a tots els vols i no s'ha hagut de cancel·lar cap vol.

Cal recordar que durant aquest cap de setmana passaran per l'aeroport de Palma quasi mig milió de passatgers i que aquest dissabte es tornarà a batre el rècord de viatgers que visitaran per l'aeroport.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF