Els impulsors del gran centre comercial a les Fontanelles no defalliran

Asseguren que "continuaran amb la tramitació administrativa" per poder fer-lo fer realitat

Unibail Rodamco Westfield ha mostrat la seva determinació per tirar endavant el projecte de construir un gran centre comercial de 80.000 metres quadrats a la darrera zona humida de Palma. L'empresa "continuarà amb la tramitació administrativa per fer realitat aquest gran projecte per a la Platja de Palma, Mallorca i les Illes Balears en general", ha assenyalat en un comunicat.

L'empresa recorda que el Tribunal Suprem no ha admès a tràmit els recursos de cassació interposats per la Direcció General de Comerç i Empresa del Govern dels Illes Balears i per l'Ajuntament de Palma davant el Tribunal Suprem, en contra de la concessió d'autorització autonòmica de gran establiment comercial sol·licitada per Unibail Rodamco Westfield per al projecte de les Fontanelles.

"Els tribunals, una vegada més, han dictaminat en favor de Unibail Rodamco Westfield i n'han confirmat el dret a dur a terme el projecte presentat", assenyalen. Amb aquesta nova resolució del Tribunal Suprem, contra la qual no hi ha cap recurs, l'empresa que vol obrir un nou centre comercial a Palma entén que "l'autorització autonòmica de gran establiment comercial s'ha vist definitivament confirmada".

Alhora Unibail Rodamco Westfield també fa menció de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears d'anul·lar la resolució de la Direccció General de Comerç i Empresa de 24/04/2015, per la qual es va denegar aquesta sol·licitud d'autorització de gran establiment comercial.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF