41 passatgers més passen a quarantena aquest cap de setmana a Mallorca

Els cossos policials varen posar 48 propostes de sanció aquest dissabte

Un total de 41 passatgers que varen arribar aquest dissabte a Mallorca hauran de passar un període de quarantena de 14 dies. Aquests, que varen aterrar en un mateix vol internacional a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, se sumen als 645 que ja es troben en la mateixa situació.

En total, l'aeroport de Mallorca va registrar l'arribada de 402 passatgers aquest dissabte, mentre que 391 se'n varen anar de l'illa en 18 vols que varen operar. De totes les operacions aèries que hi va haver, 16 vols -8 d'entrada i 8 de sortida- varen ser trajectes dins territori estatal.

Per la seva banda, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre 127 viatgers en set vols d'entrada i 154 varen abandonar l'illa en set vols de sortida. L'aeroport de Menorca va comptar 38 persones que hi varen arribar i 18 que en varen partir en quatre vols programats.

El Govern balear preveu aixecar la quarantena per als turistes estrangers el 15 de juny

Així mateix, els cossos policials varen posar 48 propostes de sanció per desobediència a les restriccions del Reial Decret 463/2020 del 14 de març per a la gestió de la crisi sanitària del coronavirus. La majoria d'aquestes, 43, varen ser a Palma, mentre que quatre varen ser a Eivissa i una a Manacor.

Paral·lelament, els agents varen identificar dissabte més de 800 persones i 200 vehicles en els diferents controls que es varen fer a les carreteres. La majoria dels punts de vigilància també es varen ubicar a Palma, on varen identificar prop de 700 persones i més de 150 vehicles.

A Mallorca ja arriben més vols d’Alemanya que de Barcelona

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF