Societat 24/05/2018

Puigdemont desitja sort a Valtonyc

Carles Puigdemont, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el diputat d'Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, han estat només alguns dels polítics que han donat suport al raper

Maria Catany
1 min
Carles Puigdemont

PalmaAquest va ser el darrer missatge que el raper Valtonyc va deixar a Twitter: “Espanya farà el ridícul, una vegada més. No els ho posaré tan fàcil. Desobeir és legítim i una obligació davant aquest estat feixista. Aquí no es rendeix ningú”. Només li faltava un dia per presentar-se a un centre penitenciari per complir una condemna de tres anys i mig per enaltiment del terrorisme i humiliació de les víctimes, calúmnies i injúries greus a la corona i amenaces contra Jorge Campos, el president d’Actúa Baleares. Però el raper ha decidit anar a l'exili per evitar la presó.

Quan es va confirmar la informació, les xarxes socials no varen tardar a reaccionar. Carles Puigdemont va desitjar sort a Josep Miquel Arenas a través d'aquest missatge.

Per part seva, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va compartir al seu compte de Twitter el darrer missatge que Josep Miquel Arenas va fer.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va assegurar que si un artista ha de fugir del seu país, la llibertat i la democràcia d'aquest estan en risc.

El diputat d'Esquerra Republicana en el Congrés, Gabriel Rufián, va qüestionar al seu compte de Twitter la justícia a Espanya.

La CUP ha donat tot el seu suport al raper, "sigui quina sigui la seva decisió" davant d'un estat que atempta contra els drets fonamentals.

stats