Puig Lemon es fa seva la logística de Pep Lemon i pretén omplir el buit que aquesta ha deixat

Puig Lemon recupera la fórmula de la llimonada Miret i elaborarà també una beguda feta amb garrova 

L'empresa Begudes Puig ha presentat aquest dilluns la botella de 20 centilitres de Puig Lemon, una llimonada en envàs retornable que cerca cobrir el buit que ha deixat Pep Lemon, que va anunciar la setmana passada el cessament d'activitat.

El gerent de la companyia, Julià Puig, ha presentat avui la nova gamma de productes, entre els quals destaca el nou format en botella petita de vidre de Puig Lemon, que es podrà trobar en la majoria de bars i establiments hotelers. 

Fins ara, la llimonada de Begudes Puig només es distribuïa en el format d'un litre i de 0,5 litres, en botella de plàstic i se servia a domicili. La companyia ha adquirit la logística de Pep Lemon i recupera la fórmula de la llimonada Miret.

Puig ha subratllat que "amb la desaparició de Pep Lemon la setmana passada i el tancament definitiu de la planta de Pepsi, s'havia perdut la producció i distribució local de refrescs en envasos retornables". La fabricació i l'envasament es realitzen a Petra, a l'única fàbrica que queda a Mallorca després del tancament de Coca-Cola i Pepsi.

Begudes Puig vol mantenir l'esperit i els valors de com ha treballat sempre la seva família. I atès que "l'any vinent la pinya mallorquina celebrarà el norantè aniversari", ha recordat el gerent, renovarà la seva imatge com a homenatge per part de la segona generació de l'empresa.

Pinya Puig té dos models: amb la imatge dels pares de Julià Puig amb etiqueta vermella; i la nova recepta elaborada amb garrova, la imatge de la qual són els futurs hereus de la marca, amb el verd com a fons de l'etiqueta.

Amb el mateix objectiu de conservar, mantenir i impulsar els productes i valors locals, s'ha implicat en el projecte el dibuixant Rafel Vaquer, creador de 'Johnny Roqueta', autor de l'etiqueta de la Birra Roqueta, una cervesa artesana elaborada a Alaró, a partir d'una recepta única.

La imatge de Puig Lemon també és la del roquer. "És la llimonada més canalla per tirar a un xoriguer", ha explicat Vaquer.

Begudes Puig comercialitza sifons i refrescs a domicili des de 1927.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF