Societat 05/07/2018

Augmenten un 214% les denúncies per botellada a Calvià

En els sis primers mesos de l'any, la Policia Local de Calvià ha interposat 1.737 denúncies per incompliment de l'ordenança de foment de la convivència

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaLa Policia Local va interposar el mes passat en els nuclis turístics de Calvià 66 denúncies per consum d'alcohol a la via pública (botellada), un 214% més que el juny del 2017, i va denunciar 32 persones per pertorbació de l'ordre públic, un 145% més que un any abans.

En conjunt, les denúncies per vulneració de l'ordenança municipal de foment de la convivència interposades al juny varen ser 721, gairebé un 5% més que el mateix mes de l'any passat.

Un altre capítol en el qual s'han incrementat notablement les denúncies és el de la persecució d'activitats no autoritzades, que fa referència bàsicament als massatges il·legals, pels quals es varen interposar 50 denúncies, gairebé el triple que el juny del 2017 (17).

A més, s'ha dut a terme una intervenció específica contra la venda d'alcohol des de la mitjanit fins a les 8 h, per la qual s'han presentat 13 denúncies.

Han disminuït un 18% les denúncies per venda ambulant il·legal, que, no obstant això, varen continuar sent al juny la majoria de les interposades per vulneració de l'ordenança de foment de la convivència, 387 (un 53,6% del total).

Les de consum de drogues es varen mantenir estables respecte del juny del 2017, amb 47, davant de les 46 de l'any passat.

En els sis primers mesos de l'any, la Policia Local de Calvià ha interposat 1.737 denúncies per incompliment de l'ordenança de foment de la convivència.

stats