Els examinands de les proves de català per a l'administració pública podran reservar el dret d'examen per al 2021

Es mantenen les proves programades entre l'11 i el 24 d'aquest mes, però es dona l'altra opció per la situació del covid-19

Les persones que s'hagin d'examinar de les proves de català per a l'administració pública entre l'11 i el 24 setembre podran decidir fer-ho ara o el 2021, segons ha informat aquest divendres la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització. En tot cas, es mantenen els exàmens programats enguany.

El consell de direcció de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) ha acordat fer una modificació per permetre la possibilitat que els examinands que s'han de presentar a les proves de coneixements de català previstes per a aquest setembre puguin reservar el dret d'examen fins a l'any que ve. La decisió s'ha pres arran de l'evolució de la crisi sanitària pel coronavirus, segons la Conselleria.

Els qui optin per fer la prova aquest setembre no han de fer cap tràmit, només han de comparèixer en el lloc, el dia i l'hora fixats. Serà obligatori l'ús de la mascareta en tot moment, garantir 1,5 metres de distància i no anar a l'examen si es té febre o símptomes compatibles amb el covid-19. A més, caldrà dur bolígraf propi.

Pel que fa als examinands que optin per fer la prova l'any que ve, ho han de sol·licitar per escrit enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça formaciollengues@ebap.caib.es. A l'escrit, cal dir que la persona vol reservar el seu dret d'examen per a la pròxima convocatòria i afegir les dades  següents: nom i llinatges, DNI, nivell (A2, B1, B2, C1, C2 o LA) i illa (Mallorca, Menorca o Eivissa). El termini per sol·licitar el canvi és del 7 al 9 de setembre i l'EBAP recorda que els examinands que no l'enviïn o es presentin a les proves de setembre de 2020 perdran definitivament el dret d'examen.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF