Les propostes de sanció per l'estat d'alarma es redueixen a deu en un dia a Palma

27 passatgers internacionals més varen passar aquest dijous a quarantena en aterrar a Son Sant Joan

Les propostes de sanció per incomplir l'estat d'alarma estan a prop de reduir-se al 100%. Si dimecres ja havien caigut fins a les 20 diàries, aquest dijous la xifra és de deu a Palma. Cal recordar que fins aquest diumenge, a la fase 1, les multes encara superaven les 100 diàries a les Balears.

Així mateix, els controls a ports, aeroports i carreteres continuen en marxa. A l'aeroport de Son Sant Joan de Palma aquest dijous es va registrar l'arribada de 357 passatgers, mentre que altres 387 varen sortir de l'illa en 18 vols que varen operar. D'aquestes operacions, 14 varen ser trajectes nacionals i quatre, internacionals. Així, un total de 27 passatgers hauran de passar un període de quarantena de 14 dies.

Per la seva banda, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre 268 viatgers en cinc vols d'entrada, al mateix temps que 233 abandonaren l'illa en cinc vols de sortida. L'aeroport de Menorca, a més, va comptabilitzar 146 persones que varen arribar i 185 que varen sortir de l'illa en vuit vols.

A les carreteres, els cossos policials varen identificar aquest dijous prop de 600 persones i 150 vehicles a diferents controls de l'Arxipèlag, tot i que la majoria es varen fer a Palma.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF