El propietari d'un restaurant s'enfronta a un turista gat al centre de Palma

El viatger britànic ha trencat una botella al portal del local i s'ha amagat en una pizzeria per beure més alcohol

El propietari d'un conegut restaurant de Palma s'ha enfrontat a un  turista   visiblement  afectat per l'alcohol que aquest dijous ha llançat una botella  de  vidre contra el portal del seu local. Els fets han succeït quan  Shahin   Lawal, que regenta el seu negoci al barri de Santa Catalina, ha sentit un renou de vidres trencats a l'entrada del seu restaurant.

En aquest moment, el responsable de Basmati, al carrer de Caro, ha sortit per confirmar les seves sospites i ha vist que un senyor de mitjana edat  " s'allunyava del lloc dels fets dissimuladament i entrava a la pizzeria del costat.

"No pot ser que vingui la gent a engatar-se i faci el que vulgui". "Si per mala sort algú trepitja el vidre i es talla encara en tindré jo la culpa", han declarat el propietari del restaurant i un veí que passava pel carrer en el moment dels fets.

El x ef   bengalí   Shahin   Lawal  no ha enregistrat els fets i ha anat  darrere el  turista  britànic, que ha entrat en una pizzeria situada a uns 50 metres del seu local. A l'interior, l'estranger ha dissimulat i ha agafat dues botelles de  cervesa  d'una gelera per fer veure que estava amb un amic, quan en realitat anava tot sol i no coneixia ningú. Mentrestant, els treballadors del local han telefonat a la policia i el  turista ha intentat subornar la víctima amb un bitllet de 10 euros.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF