Prohibeixen tornar a Mallorca un home acusat de furts a l'aeroport de Palma que ascendeixen a milers d'euros

L'acusat es feia passar per un turista i duia una maleta plena de rotllos de paper higiènic per simular que estava plena i amagar els efectes sostrets

La Policia Nacional ha informat aquest divendres de la prohibició de tornar a Mallorca imposada a un home acusat de múltiples furts duits a terme a l'eeroport de Palma. Després de ser detingut el passat 15 d'agost, va passar a disposició judicial i se li va interposar una ordre d'allunyament de  l'illa . Es calcula que el valor dels efectes sostrets ascendeix a desenes de milers d'euros. L'autor dels furts, de 38 anys, actuava a diferents instal·lacions de l'aeroport, normalment a mitjanit, i duia una maleta plena de rotllos de paper higiènic per simular que estava plena i amagar els objectes robats.

El detingut es vestia com un turista i "intentava cobrir el seu rostre amb gorres i ulleres". Segons fonts policials, l'home "aprofitava qualsevol moment de distracció de les víctimes per sostreure les seves pertinences".

A més, afegeixen, "no utilitzava un patró concret per cometre els actes quant a franges horàries o llocs d'actuació". Per aquest motiu, es varen haver de posar en marxa diversos dispositius policials. L'acusat tenia antecedents policials pel mateix motiu i havia estat detingut a Son Sant Joan el passat mes de març.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF