La imatge d'un monstre, símbol representatiu del programa contra la violència masclista

Des del 10 i fins el dia 29 de novembre es faran diferents activitats en col·laboració amb institucions i entitats socials

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts el programa, que començarà dia 10 i acabarà el 29 de novembre, contra la violència cap a les dones i que comptarà amb una sèrie d'activitats en col·laboració amb institucions i entitats socials. Enguany, la imatge del programa, s'ha centrat en el monstre social que representa la violència masclista i en la responsabilitat que tenen els homes en relació amb aquesta xacra.

En concret, el programa inclou 25 activitats que tracten des de diferents perspectives la violència contra les dones, amb iniciatives destinades a joves, exposicions, contacontes i obres de teatre de carrer, entre d'altres. Entre els diferents actes, destaca la manifestació convocada per a dia 25 pel Moviment Feminista contra la violència masclista, a les 12 hores a la plaça d'Espanya.

A més, el programa també inclou informació dels serveis i programes d'atenció a la violència masclista de què disposen les dones en cas de necessitar ajuda.

En la presentació de la campanya, el regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics,  Aligi Molina, ha destacat la importància de "donar visibilitat a les violències" i de "treballar per a la prevenció, la sensibilització i la conscienciació". "Allò que feim és una crida social a la participació per mostrar el rebuig contra aquesta xacra", ha declarat Molina.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF