Societat 20/04/2015

Fernández Díaz, sobre el professor mort a un institut de Barcelona: "Alguna cosa està fallant a la nostra societat"

El ministre de l'Interior assegura que la mort del docent presumptament per l'atac amb una ballesta d'un alumne de 13 anys a la Sagrera hauria de fer reflexionar tothom sobre els valors que es transmeten als joves

Laia Forès
1 min
Jorge Fernández Díaz

Brussel·lesEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha lamentat que s'hagi produït una situació tan "dramàtica" a l'institut Joan Fuster de Barcelona, on aquest dilluns al matí un dels alumnes, de 13 anys, ha matat presumptament un dels professors amb una ballesta. Segons Fernández Díaz, que s'hagi produït un fet així "vol dir que alguna cosa està fallant a la nostra societat".

En unes declaracions fetes des de Luxemburg, on el ministre participa a una reunió europea sobre immigració, Jorge Fernández Díaz ha atribuït el succés als valors que la societat transmet als joves. "Ens ha de fer reflexionar sobre quin tipus de societat estem construint i quins tipus de valors estem inculcant als nostres joves", ha assegurat. "És una situació terrible que ens ha de fer pensar", ha insistit.

stats