El professor mallorquí de Periodisme Pedro Macías, entre els finalistes dels Goya de l'educació

És l'únic docent de les Balears proposat en una de les cinc categories premiades

El professor de Periodisme del CESAG de Palma Pedro Macías figura entre els 50 finalistes de la categoria de millor professor universitari d'Espanya en l'edició 2019 dels Premis Educa Abanca, coneguts com els Goya de l'educació.

Es tracta de l'únic docent de les Balears proposat en una de les cinc categories premiades: Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, Formació Professional i Universitat.

Aquests premis són els únics a Espanya que reconeixen la labor del professor en totes les etapes i que donen veu a l'alumnat, que és qui proposa els candidats.

La finalitat d'aquests guardons és reconèixer públicament la tasca dels grans docents que viuen i gaudeixen el seu treball, eduquen per a la vida el seu alumnat i s'involucren al màxim en tot el procés educatiu, tant dins com fora de l'aula.

El mallorquí Pedro Macías Rodríguez és doctor i màster de Cognició per la UIB. El títol de la seva tesi és 'Esfera pública i societat en xarxa: El nou subjecte polític'. És llicenciat en Periodisme per la Universitat de Sevilla i diplomat en Turisme per la UIB; ha estat cap d'informatius a Onda Cero a Balears, coordinador d'informatius d'IB3 Ràdio i redactor d'Última Hora Ràdio i COPE. També ha estat responsable de comunicació del Servei de Salut de les Illes Balears.

Des de l'any 2008 imparteix classe en el CESAG en les titulacions de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat, en què s'encarrega de les assignatures Teoria de la Comunicació Social, Fotografia i Periodisme Radiofònic.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF