Tipologia
Societat 01/06/2013

Un professional per a cada objectiu que es vulgui aconseguir

1 min

'Coaching' personal

Treballa la funció social de la persona, les seves emocions i l'ajuda a definir el seu rol. Pot servir per millorar les relacions interpersonals (amb la parella o els fills), per trobar motivacions o l'equilibri entre la feina i la vida personal.

'Coaching' empresarial

S'ocupa de qüestions professionals, sobretot en l'àmbit de la petita i mitjana empresa. Es pot treballar en grup. Dóna eines per desenvolupar habilitats empresarials o per expandir el negoci.

'Coaching' esportiu

És on va néixer la figura del coach que s'ha associat tradicionalment a l'esport. Tot atleta té avui el seu coach personal que l'ajuda a aconseguir les seves metes i a desenvolupar la seva carrera.

'Coaching' familiar

Enfocat a les famílies que volen millorar les seves relacions i potenciar els seus vincles, curar ferides i restablir relacions, potenciar la comunicació o solucionar conflictes familiars.

'Coaching' executiu

Tracta amb els executius d'una empresa. Normalment, el coach ja prové del sector i, per tant, el coneix. Es treballen les pressions a les quals estan sotmesos els executius, el lideratge, les relacions amb la resta de treballadors i a conciliar vida personal i professional.

'Coaching' per a la salut

No substitueix el metge. Treballa per generar hàbits de vida saludable, millorar l'alimentació, l'autoestima, reduir l'estrès i les conductes nocives. I ajuda a aconseguir un equilibri entre la ment i el cos.

stats