El Consell fa una campanya per promocionar el producte local amb Miquel Montoro com a protagonista

La iniciativa inclou un vídeo protagonitzat pel 'youtuber' mallorquí i la fornera Xisca Camps, en què preparen panades, un dels productes més característics d'aquesta època de l'any

El Consell de Mallorca ha anunciat que durà a terme una campanya per als dies de Setmana Santa per promocionar el producte local de l'illa amb el lema: 'A Mallorca, com cada any per Pasqua, panades, crespells i rubiols'. La institució insular ha comptat amb la col·laboració del youtuber Miquel Montoro, ferm defensor del producte elaborat a Mallorca.

La campanya de promoció inclou un vídeo protagonitzat per Miquel Montoro i la fornera Xisca Camps, en què preparen panades, un dels productes més característics d'aquesta època de l'any, en un forn tradicional, el Forn de la Glòria de Palma.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha explicat que "ja havíem previst fer aquesta campanya abans de la situació actual i creim que el missatge és vigent en aquests moments". L'estat d'alarma, destaca el conseller, "no ens ha de privar d'elaborar a casa les panades i els rubiols, o fins i tot comprar-los en el petit comerç, que són els comerços de proximitat de tota la vida".

El Consell ha assenyalat que vol convidar la ciutadania a adquirir productes com panades, rubiols i crespells de forns i pastisseries, o bé els ingredients primaris necessaris per elaborar-los a casa, sempre tenint en compte les recomanacions de les autoritats durant l'estat d'alarma. 

No obstant això, la institució insular ha recordat que els desplaçaments han de durar el temps imprescindible, no han de suposar grans distàncies i s'han de fer amb les mesures necessàries per evitar contagis.

El Consell de Mallorca demana als supermercats que comprin producte local

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF