Societat 14/06/2021

El procés d’escolarització a batxillerat per al curs 2021-2022 comença aquest dilluns

ARA Balears
1 min
Una aula d’un institut d’Esplugues de Llobregat el passat mes de juny.

PalmaLa Conselleria d’Educació inicia aquest dilluns el procés d’admissió a batxillerat per al curs 2021-2022, un procés obert a tots els alumnes que han de cursar aquesta etapa a la xarxa de centres sostinguts amb fons públics. Un any més, i per mor de la pandèmia, el procés es farà preferentment de forma telemàtica. Només en casos "excepcionals" es podran tramitar presencialment.

Així, a partir d'avui i fins al 18 de juny, tots els estudiants poden presentar la seva sol·licitud per via telemàtica. El 2 de juliol sortiran publicades les llistes provisionals i el 5 del mateix mes començarà el període de reclamacions, que durarà fins al 7 de juliol.

Les llistes definitives es publicaran el pròxim 12 de juliol. Després, tots els alumnes admesos hauran de formalitzar la matrícula entre el 13 i el 15 de juliol en convocatòria ordinària, i entre el 9 i 10 de setembre pels que promocionin al mes de setembre.

El sistema de lletra de desempat es farà per sorteig públic, en el qual mitjançant un programa informàtic es determina un número de la llista dels sol·licitants ordenats alfabèticament. El desempat es fa tenint en compte que la prioritat ve marcada per ordre alfabètic des del llinatge seleccionat.

stats