El preu de les taxes universitàries es manté igual que el curs passat

L'alumnat de les Illes Balears paguen per la primera matrícula menys que la mitjana estatal

El Consell de govern ha aprovat mantenir el preu de les taxes universitàries igual que el curs passat. Llavors es va reduir un 10% la matrícula dels estudis de grau i màsters i un 15% els màsters professionalitzadors. Una davallada en el preu que fa que actualment l'alumnat de les Illes paguen per la primera matrícula menys que la mitjana estatal. Concretament el preu mitjà del crèdit a Balears és de 16,13 euros i a la resta de l'estat espanyol és de 17,55 euros.

En relació al nombre mínim de crèdit matriculats a l'inici dels estudis, s'estableix que els alumnes que iniciïn ensenyaments que condueixen a l'obtenció de títols universitaris oficials de grau s'han de matricular com a mínim de 48 crèdits de les assignatures del primer curs. En el cas d'alumnes als quals s'hagi reconegut la condició d'estudiants a temps parcial, aquest nombre mínim es redueix a 24 crèdits.

L'alumnat que iniciï ensenyament que condueixen a l'obtenció de títols oficials de màsters universitari s'han de matricular, com a mínim de 30 crèdits i si s'ha reconegut la condició de temps parcial es redueix a 24 crèdits.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF