Societat 23/03/2021

Presó provisional per a un home que va abusar sexualment de la seva cunyada menor d'edat

L'individu, de 26 anys, també està acusat de maltractar físicament la seva parella, germana de l'altra víctima

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaUn jutjat va decretar presó provisional per a un home de 26 anys acusat d'un delicte de maltractament contra la seva parella, i dels delictes d'abusos sexuals i corrupció de menors cap a la seva cunyada menor d'edat. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, l'individu va enregistrar vídeos de contingut sexual de la menor, germana de la seva parella.

Agents de la Policia Nacional el van arrestar divendres, després que iniciassin una investigació sobre el cas dia 15 de març. Es va obrir arran de la denúncia que va posar la mare de les dues víctimes contra l'ara acusat amb relació tant al maltractament de la filla gran com als abusos sexuals de la petita. A més, la mare va comprovar que l'home enregistrava les relacions sexuals amb la menor i que se les enviava a través d'una xarxa social.

Divendres el van arrestar i després li van intervenir el telèfon mòbil, on van trobar diversos vídeos i arxius com a prova dels fets denunciats. Així, dissabte va passar a disposició judicial i va ingressar a la presó de manera provisional.

stats