Demanen 12 anys de presó per a un home que va deixar embarassada la seva filla

L'acusat ja tenia antecedents per abusos i per això tenia una ordre d'allunyament de la seva filla 

L'Audiència de Palma jutjarà la setmana que ve un home acusat d'abusar de la seva filla menor d'edat i de deixar-la embarassada. Per dur a terme l'abús sexual, l'home va trencar l'ordre d'allunyament que tenia de la menor perquè ja havia comès delictes d'abús. La Fiscalia demana 12 anys de presó.

L'home va ser condemnat el setembre de 2015 a dos anys de presó per abusos sexuals a la seva filla, una condemna ferma que va ser suspesa durant quatre anys, un termini en el qual tenia prohibit acostar-se o comunicar-se amb la menor.

Durant les vacances d'estiu i de Nadal de l'any 2017, l'acusat va anar al domicili on residia la seva filla a Andratx i, amb la intenció de satisfer el seu ànim libidinós i aprofitant-se que era el seu pare va mantenir relacions sexuals completes amb la nina en nombroses ocasions i la va deixar embarassada, segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia.

La Fiscalia demana que sigui condemnat a 12 anys de presó per un delicte continuat d'abusos sexuals a la menor, amb penetració, i a un any per trencar la condemna, en tots dos casos amb l'agreujant de reincidència. Reclama a més que l'acusat indemnitzi el representant legal de la menor amb 10.000 euros en concepte de mal moral.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF