El president de la FELIB veu perfectament possible un acord sobre la zonificació de Mallorca

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, es reuneixen avui dematí amb batles i regidors dels ajuntaments de Mallorca

El president de la FELIB, Joan Carles Verd, creu que és factible que es pugui arribar a un acord entre els més de 50 ajuntaments mallorquins afectats per la zonificació i el Consell de Mallorca. "No s'entendria que des del Consell s'imposàs un model de zonificació que l'Ajuntament no accepta", apunta Verd.

La majoria d'ajuntaments creuen que la proposta feta pel Consell és massa restrictiva. Cada municipi sap quines possibilitats té i per això s'espera que des del Consell siguin receptius amb les demandes de cada Consistori.

Avui a les 11.00 h hi ha prevista una reunió entre el Consell i batles i regidors de Turisme per explicar-los la primera proposta de zonificació del lloguer vacacional de Mallorca i exposar-los els terminis que tindran els consistoris per poder elaborar els informes amb les al·legacions que hi vulguin exposar. "Esperarem a veure què passa després d'aquests 30 dies i quina és la proposta definitiva del Consell", explica Verd.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF