Societat 17/12/2019

Tres metges de les Illes, nominats als premis Doctoralia Awards

Aquest guardó reconeix els especialistes en salut més valorats de l'Estat per part dels seus companys

Ara Balears
1 min
Metge de capçalera. / G. MAS

PalmaTres professionals sanitaris de les Illes, dos dels quals exerceixen a Palma i un a Eivissa, han estat nominats en la sisena edició dels Doctoralia Awards, premis que reconeixen els especialistes en salut més valorats pels seus companys del país.

Els metges de les Balears que han estat nominats per als premis en la seva categoria són l'al·lergòloga Rosa Maria Perelló (nominada per primera vegada), l'otorrinolaringòleg Elio Fedullo (nominat també el 2018) i el metge estètic Moshgan Mahrami (també nominat el 2018), segons ha informat l'entitat promotora dels guardons.

Per accedir a la nominació, els candidats són triats a partir de les opinions que han adquirit durant el darrer any per part dels seus pacients. A més, durant tot el mes de desembre els professionals de la plataforma poden votar els millors companys d'especialitat per convertir-los en guanyadors de la seva categoria.

Enguany hi participen 409 nominats de 28 especialitats, i en la primera setmana de votacions ja s'han registrat 2.400 vots, un 17% més que l'any passat.

A més, els guardons d'aquest any inclouen per primera vegada premis dedicats a centres sanitaris. L'Hospital de Llevant (Manacor), Quirón Palmaplanas (Palma), Clínica Juaneda (Palma) i el Centre Mèdic Planes Salut (Palma) són els centres illencs que opten al premi.

stats