Publicitat
Publicitat

LOTERIA

El 55.695, un cinquè premi íntegre a Premià de Mar

Bona part dels dècims d'aquest número han estat distribuïts en participacions per l'agrupació esportiva de l'escola La Salle. El premi més matiner de la jornada ha estat el 14.850, un altre dels vuit cinquens premis. Ha anat a parar a Barcelona, Sort, Bilbao i Parla, entre les ciutats on ha tocat

Un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 55.695, ha anat a parar íntegrament a Premià de Mar. El número ha estat venut per l'administració de loteria número 1 del municipi i distribuït per l'agrupació esportiva de l'escola La Salle, l'equip de futbol vinculat al col·legi. Cada pare havia de vendre un talonari de 50 butlletes. Cada butlleta serà premiada amb 450 euros. En el cas que s'hagin venut totes les sèries del número a Premià de Mar s'haurien repartit 9,6 milions d'euros.

A les 9.18 hores del matí els nens de Sant Ildefonso han cantat el primer número premiat del matí: el 14.850, un dels vuit cinquens premis.

Ha estat un premi molt repartit que ha anat a parar a  Barcelona –l'administració de la plaça Urquinanona, una de les de més tradició, ha venut una sèrie del 14.850–, a Sort –la popular Bruixa d'Or n'ha venut una altra– a Múrcia, a Bilbao, a Manises i a Parla, on s'han venut la majoria de dècims d'aquest número.

L'administració de la plaça Urquinaona ha venut per finestreta deu dècims del cinquè premi.

Catalunya s'ha endut 120.000 euros d'aquest cinquè premi repartits entre Barcelona i Sort.


El número ha estat cantat per Isaac Patricio Vaquero i Isabel Flores Espinal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF