Societat 08/07/2018

El PP denuncia la "manca de compromís" del Pacte amb el Güell a Lluc a Peu

El president de l'organització, que ha decidit suspendre la marxa, fou president de Noves Generacions del Partit Popular

Ara Balears
1 min
El PP denuncia la "manca de compromís" del Pacte amb el Güell a Lluc a Peu

PalmaEl PP ha mostrat la seva "preocupació" per la suspensió de la 45a edició del Güell a Lluc a Peu, anunciada ahir pels organitzadors de la marxa, però sense el suport dels socis, i ha lamentat la "falta de compromís" de les institucions, a més de la "total despreocupació i desatenció del govern d'esquerres cap a l'organització".

El PP "troba a faltar per part del Pacte la mateixa celeritat i compromís amb manifestacions tradicionals de gran calat" com és el cas del Güell a Lluc a Peu. Recorda, a més, que "aquest és un esdeveniment que uneix tots els mallorquins i en el qual tots feim pinya" des de fa gairebé mig segle, per la qual cosa lamenta que "amb les seves decisions, el Pacte aposti per les polítiques de divisió".

Així mateix, el PP es vol fer arribar a l'organització de la marxa un missatge de "compromís present i futur" amb la continuïtat del Güell a Lluc a Peu que, a dia d'avui, quedarà per primera vegada en suspens en els seus 45 anys de història.

Cal recordar que l'actual president de l'organització, Isaac Hernández, que és qui ha pres la decisió de suspendre la marxa, fou també president de les Noves Generacions del Partit Popular.

stats