Societat 31/10/2019

El PP, Cs i Vox s'alien a Palma a favor de la destitució de la regidora Sonia Vivas

L'oposició dona suport a la proposta de fer cessar la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI

A. T.
1 min
Sonia Vivas, investigada per piulades crítiques amb la Policia Local

PalmaEl Partit Popular, Ciutadans i Vox han votat aquest dijous al ple de l'Ajuntament de Palma a favor de la destitució de la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas. La proposta l'ha duit a terme Vox, però ha estat denegada per la votació en contra dels tres partits al govern.

La regidora Montse Amat ha instat el batle, José Hila, a destituir Vivas, de la qual ha dit que estaria millor "en un programa de faràndula". Davant això, el portaveu del govern, Alberto Jarabo, ha denunciat les "faltes de decòrum" del partit d'extrema dreta i ha defensat la regidora.

La petició de Vox es produeix arran de les declaracions de Sonia Vivas sobre el regidor Fulgencio Coll. L'edil va assegurar el mes de setembre que Coll havia estat "la mà dreta de José María" durant la guerra d'Iraq, on es "varen cometre crims de guerra". Vivas va fer aquestes afirmacions després que el regidor de Vox denunciàs la manca de mesures de seguretat a la Platja de Palma malgrat estar en alerta terrorista de nivell quatre.

Jarabo ha tornat a donar suport a les declaracions de Vivas sobre Fulgencio Coll i ha enaltit la seva valentia per haver denunciat l'assetjament que va patir quan encara estava al cos de la Policia Local. "Amb això està vetllant perquè es compleixin els drets democràtics de tota la ciutadania", ha destacat.

stats