Societat 14/08/2020

Dos positius en coronavirus als jutjats de Palma obliguen a aïllar una desena de persones

S'ha detectat un contagi en un jutjat de primera instància i un altre en un de penal

A. T.
1 min
Els jutjats de Via Alemanya de Palma. / ARA BALEARS

PalmaDos treballadors de dos jutjats diferents de Palma han donat positiu en coronavirus, fet que ha obligat a aïllar una desena de persones. Juntament amb les dues persones contagiades, fan quarantena una mitjana d'entre tres i quatre possibles contactes per cada un dels casos, segons han informat l'ARA Balears fonts del Tribunal Superior de Justícia de les Balears.

Tot i això, afirmen aquestes mateixes fonts, cap jutjat ha hagut de tancar ni ha vist afectada la seva activitat. El que s'ha fet, expliquen, és substituir les persones que varen estar en contacte amb els contagiats, que de moment segueixen les indicacions de la Conselleria de Salut.

Aquests contagis, puntualitzen fonts dels jutjats, no han estat laborals, sinó que provenen de l'entorn privat de cada una de les persones afectades. A més, garanteixen que cap d'aquests positius va estar en contacte amb cap persona externa. Cal tenir en compte que durant el mes d'agost l'activitat davalla als jutjats i que, fins ara, tot s'estava fent per mitjà de cita prèvia.

stats